Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2012 11:00 - Кандидати на Асоциация "Адвокати ЗА Промяна"
Автор: lawyers4changes Категория: Новини   
Прочетен: 13585 Коментари: 0 Гласове:
0



 
КАНДИДАТИ ЗА СЪВЕТ НА СОФИЙСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ
image Владимир Радославов Дончев: Завършил ЮФ на СУ “Климент Охридски“ през 1975г. Работил като съдия в гр. Елин Пелин. През периода 1985г. до 1991г. – Председател на Софийска окръжна адвокатска колегия. 1989г. до 1991г. – Секретар на Централен съвет на адвокатурата. От 1981г. до момента адвокат. Области на практика - Търговско право, Финансово право, Застрахователно право, Административно право. Владее свободно руски език.
image Марио Унчов ТопчийскиЗавършил ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски” през 1988г. Вписан за адвокат в САК от 1992г. От същата година – стажант към Съвета на Европа и към Центъра за подготовка на адвокати при Адвокатска колегия – Страсбург (Barreau de Strasbourg), Франция. Основател и пръв Председател на Асоциация на Младите Адвокати /АМА/ в България, член на Европейската асоциация на младите адвокати (EYBA) в Амстердам, Холандия. Основател и секретар на „Сдружението на търговците на недвижими имоти”. Участник в различни годишни срещи на млади адвокати в Амстердам, Париж, Мадрид. Специализира търговско, вещно и облигационно право. Владее свободно френски и руски езици и говоримо английски език. 
image
Христо Иванов ХристовАдвокат от 1990г. Завършил ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски”. Специализира търговско и облигационно право. Синдик от 2006г. Член на адвокатско сдружение „INTERUS”. 
image
Ивайло Димитров Данов: Адвокат в САК от 1992г. Завършил ЮФ на СУ „Кл. Охридски” през 1991г. Член на Сдружение „Медиатор”. Съосновател на „Асоциацията на младите адвокати”. Специализира в търговско и вещно право. Участник в програма „Спогодби” при СРС. Арбитър при „Търговски арбитражен съд” на Националната юридическа фондация. Владее свободно английски и руски езици. 
image
Стоян Митев Желев: Завършил ЮФ на СУ „Кл. Охридски”. Юрист с дългогодишна практика от 1976г. Работил в системата на ДСО „Строителна механизация” и АПК „Средец”. От 1983г. до 1988 г. – хоноруван преподавател в УНСС, катедра „Правни науки”, на факултет „МИО”. Адвокат от 1986г. Консултант по изготвяне на конституцията на република България от ВНС. Прокурист на МЗК „Европа”. Консултант в различни НПО, вкл. в комисии на БФС.
image
Елка Бойчова Пороминска: Завършила ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски” през 1980г. Нотариус при СРС през 1981г. Стажант - съдия при Софийски окръжен съд 1981-1982г. От 1983г. до 1994г. – Гл. юрисконсулт в „Металснаб Холдинг” АД – София. През 1994г. завършва специалност „Външна търговия и международно право” в УНСС – София. Адвокат в САК от 1994г. до момента. Медиатор. 
imageВладислав Александров Янев: Адвокат в САК от 1992 г. Завършва ЮФ на СУ „Св. Кл. Охридски” през 1988г. Съосновател на „Асоциацията на младите адвокати” през 1992г. Специализира облигационно и вещно право. Завършва мениджмънт в „МАРКОМ” – София. Консултант по „Тотално качество” – ISO. Владее френски и руски езици. 
imageВалентина Видинова Адиркова-Георгиева: Член на САК от 1997г. Преподавател в ЧГ „Право и мениджмънт-проф. Иван Апостолов” от 1996г. до 2000г. по конституционно и търговско право. Медиатор и член на СЮБ. Специализира търговско и облигационно право. Владее френски и руски език. 
imageПейчо Йорданов Пейчев: Адвокат от 1991г. Магистър по право и икономика. Специализирал правни аспекти на строителството и контрол на строителството. Работи в областта на гражданското право - вещно, облигационно и търговско право. Медиатор. Владее руски език.
imageАна Драгомирова Велкова: Завършила ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски” през 1994г. Специализира „коорпоративно право”, „съдопроизводство пред общностните съдилища” и „дружествено право” при „Академия за европейско право” - Трир, Германия. Стажант в кабинета на съдия Арабаджиев в Съда на Европейските общности. Магустратура по английско и европейско право – Кеймбридж, Великобритания. Владее английски, испански и френски езици. 
imageКонстантин Петров Димитров: Адвокат от 1993г. Завършил ЮФ на СУ „Св. Кл. Охридски” през 1991г. Специализира гражданско, вещно, облигационно и семейно право. Владее свободно испански, английски и руски езици.
imageГеорги Ламбрев Бакалов: Адвокат в САК от 2001 г. Завършил право в НБУ. Медиатор от 1998г. Преподава „Медиация и извън съдебно решаване на спорове” в НБУ, има следдипломна квалифик
ация по медиация при УНСС. Преподава „Медиация” при СЮБ. Учредител на „Национална асоциация на медиаторите”, зам.-директор на „Институт за решаване на конфликти” - София, участник в международни проекти на Европейската комисия във връзка с прилагането на медиацията, ръководител на „Проект за изследване на средното образование на държавите от ЕС” към НС, има публикации в областта на медиацията. 
imageМариана Славчева Митова: Адвокат в САК от 2000г. Завършила право в ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград. Специализира наказателно, медийно и облигационно право. Консултант на Столичен общински съвет, СОАП и СБЖ. Автор в сп. „Право и бизнес”. Консултиращ адвокат на ББТ. Владее френски и руски езици.
imageПламен Йорданов Ангелов: Адвокат в САК от 1998г. Завършил ЮФ на СУ „Св. Кл. Охридски” през 1992г. Работил и като юрисконсулт. От 2003г. член на Настоятелството на Народно читалище „Св.Св. Кирил и Методий” – гр. София. Член на УС на „Съюза на народните читалища” и на Върховния читалищен съвет на съюза. Председател е на правната му комисия. Член на УС на спортен клуб „Шипка”. Управител на Адвокатско дружество „АС ЛЕКС – Ангелов, Станева и партньори”.
imageЧавдар Георгиев Тончев: Член на САК от 2003г. През периода 1998-2003г. е юрисконсулт на общински и частни фирми. Дългогодишен журналист с публикации в българския и чуждестранния печат. Автор в първата българска книга, вписана в Книга на рекордите „Гинес”. Председател на Съюз на журналистите в България „Подкрепа”. Специализирал „Медийно право” и „Публична администрация”. От 1998г. председател на Асоциация на българските журналисти. Лектор по „Право и развитие на разследващата журналистика”. Автор в университетски и специализирани издания в България, Франция, Норвегия, Русия и
Казахстан. Ползва английски и руски езици.
imageМиле Ангелов Милев: Адвокат в САК от 2001г. Специализира в областта на вещното и облигационното право. Следдипломна квалификация – „Защита правата на човека и Европейско право”. 
imageБойко Цветков Ботев: Адвокат от 1987г. Завършил ЮФ на СУ „СВ. Кл. Охридски”. Специализира корпоративно право. Владее свободно английски език. 
imageМариела Йорданова Стайкова: Адвокат от 1995г. Завършила ЮФ на СУ „Св. Кл. Охридски”. Юрисконсулт на “Булфрахт” АД 1986-1995 г. Секретар на българския спортен арбитраж, член на Правната комисия на БОК. Специализирала международен морски арбитраж – LMAA, London 1989 и Международен търговски арбитраж – ICC Court of Arbitration, Paris 1993. Владее английски, френски и руски езици.
imageЛюбомир Колев Денев: Адвокат от 1988г. Завършил ЮФ на СУ „Св. Кл. Охридски”. Съдружник в Адвокатско дружество "Денев и Ойсолов". Специализира гражданско, търговско, финансово и вещно право. Ползва руски език. 
КАНДИДАТИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА КОНТРОЛЕН СЪВЕТ НА СОФИЙСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ
imageСветозар Стефанов Светозаров: Адвокат в САК от 1993г. Завършил ЮФ на СУ „Св. Кл. Охридски”. Специализира корпоративно и търговско право. Работил като юрисконсулт на „Геопланпроект” ЕАД и ДСО „Строителна механизация”. Хоноруван преподавател в Университет по архитектура, строителство и геодезия през периода 1980-1995г. Член на Зонален съвет-София при БФС. 
imageВелина Аспарухова Рашкова:  Адвокат в САК от 1994г. Завършила ЮФ на СУ „Кл. Охридски”. Била е юрисконсулт в различни корпоративни структури - ДСО “Стара планина”, “Микропроцесорни системи” АД, „ТСБанк” АД, “Главболгарстрой” АД, “Миркат“ ООД, „ДАНОН” АД, „Висман – България” ЕООД, „Ромстал” ЕООД, „Будмакс” ЕООД и др. От 2001г. до 2007 г. - преподавател в катедра “Търговско право” в НБУ. Арбитър в Международен арбитражен съд към „Алианс за правно взаимодействие” от 2007 г. Лицензиран синдик. Завършено обучение по медиация и арбитраж през 2009 год. към Европейски социален фонд – инвестиции в хората и по Оперативна програма „Административен капацитет” към ЕС. Владее английски и руски езици. 
imageНиколай Илиев Николов: Адвокат в САК от 1992 г. Завършил ЮФ на СУ „Св. Кл. Охридски”. През периода 1974г.-1977г. е бил прокурор в град Перник, а от 1977г. до 1992г. е работил в системата на МВР. Специализира наказателно право. 
imageЕлка Бойчова Пороминска: Завършила ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски” през 1980г. Нотариус при СРС през 1981г. Стажант - съдия при Софийски окръжен съд 1981-1982г. От 1983г. до 1994г. – Гл. юрисконсулт в „Металснаб Холдинг” АД – София. През 1994г. завършва специалност „Външна търговия и международно право” в УНСС – София. Адвокат в САК от 1994г. до момента. Медиатор. 
Анастас Иванов Димитров: Адвокатски стаж – 19 години и 6 месеца.
КАНДИДАТИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ДИСЦИПЛИНАРЕН СЪД НА СОФИЙСКА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ
imageСветозар Стефанов Светозаров: Адвокат в САК от 1993г. Завършил ЮФ на СУ „Св. Кл. Охридски”. Специализира корпоративно и търговско право. Работил като юрисконсулт на „Геопланпроект” ЕАД и ДСО „Строителна механизация”. Хоноруван преподавател в Университет по архитектура, строителство и геодезия през периода 1980-1995г. Член на Зонален съвет-София при БФС. 
imageЧавдар Георгиев Тончев: Член на САК от 2003г. През периода 1998-2003г. е юрисконсулт на общински и частни фирми. Дългогодишен журналист с публикации в българския и чуждестранния печат. Автор в първата българска книга, вписана в Книга на рекордите „Гинес”. Председател на Съюз на журналистите в България „Подкрепа”. Специализирал „Медийно право” и „Публична администрация”. От 1998г. председател на Асоциация на българските журналисти. Лектор по „Право и развитие на разследващата журналистика”. Автор в университетски и специализирани издания в България, Франция, Норвегия, Русия и Казахстан. Ползва английски и руски езици.
imageМиле Ангелов Милев: Адвокат в САК от 2001г. Специализира в областта на вещното и облигационното право. Следдипломна квалификация – „Защита правата на човека и Европейско право”. 
imageВалентина Видинова Адиркова-Георгиева: Член на САК от 1997г. Преподавател в ЧГ „Право и мениджмънт-проф. Иван Апостолов” от 1996г. до 2000г. по конституционно и търговско право. Медиатор и член на СЮБ. Специализира търговско и облигационно право. Владее френски и руски език. 
imageЯнко Констатинов Георгиев: Адвокат в САК от 1996г. Завършил ЮФ на СУ „Св. Кл. Охридски”. Специализира наказателно право. Бил е арбитър при БФБ. Владее свободно английски и немски езици.
imageНаталия Николова Тодорова: Адвокат в САК от 2002 г. Получава юридическо образование в гр. Варна. Специализира наказателно право. Преди това се занимава със собствен бизнес. Владее свободно немски и руски езици. 
imageДесислава Методиева Миразчийска: Завършва право през 1996г. Адвокат в САК от 1997г. Специализира данъчно и трудово право. Член на Адвокатско дружество „Иванов, Милачков, Краев”. 
imageЕвгени Иванов Ойсолов: Адвокат в САК от над 15 години. Завършил ЮФ на СУ „Св. Кл. Охридски” през 1987г. Бил е следовател по стопански престъпления, юрисконсулт и изпълнителен директор на издателско дружество. Съдружник в Адвокатско дружество "Денев и Ойсолов"Специализира гражданско, фирмено, търговско, облигационно и финансово право. Автор на анализи по въпроси на стопанската престъпност. Ползва руски и английски езици. 
Анастас Иванов Димитров: Адвокатски стаж – 19 години и 6 месеца.
Явор Йорданов Саздов:   Адвокат от 2003 г. Завършил право в НБУ 2002г. Завършил в СУ „Св. Кл. Охридски” през 1993 г. специалност „Химия”, а през 2002г. и специалност „Международни отношения”. През 1999 – 2000г. участва в „Програма за подготовка и изграждане на училище за магистрати” на „Алианс за правно взаимодействие”. Член на „Институт за принципите на правото” – София през 2000-2003 г. Правен консултант на Агенция по кадастъра през 2004-2005 г. Владее свободно английски и руски езици.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lawyers4changes
Категория: Бизнес
Прочетен: 206854
Постинги: 85
Коментари: 5
Гласове: 25
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930